KATEGORI ARKIV: Recension

De fem bästa MP3-omvandlarna för YouTube-videor

Ibland stöter du på en låt på YouTube som du föredrar att spela hela dagen. Nackdelen är att du måste hålla YouTube öppet i webbläsaren varje gång för att spela låten. Det vore bekvämare att ladda ner låten från YouTube. Vi förklarar detta på grundval av de fem bästa mp3-omvandlarna. YTMP3.CC Detta äLäs mer »

De 6 bästa YouTube-nedladdarna

I princip är det inte möjligt att ladda ner videor på YouTube. Om du fortfarande vill ladda ner videor på din dator behöver du extra programvara eller en webbplats som underlättar detta. Detta åtföljs ofta av oönskad reklam och irriterande popup-fönster. Vi har listat några YouTube-nedladdare som är trevliga att använda. Ladda ner fLäs mer »

Dessa är de bästa alternativen till Movie Maker

Microsoft tog kontakten på Windows Movie Maker för några år sedan. Även om befintliga versioner fortfarande fungerar kommer det inte att finnas några uppdateringar till det ursprungliga programmet. Har du fortfarande inte hittat ett bra alternativ? Försök sedan OpenShot Video Editor. I den här artikeln förklarar vi hur verktyget fungerar. Tack varLäs mer »

Det här är de 13 bästa smartphonesna från 2020

2020 kommer de största smarttelefontillverkarna att släppa nya telefoner en efter en, men 2019-modellerna är fortfarande bra. Samsung har Galaxy S20 och Galaxy M21, Apple iPhone SE och iPhone 12 Pro, och det finns toppsmartphones som PocoPhone F2 Pro och OnePlus Nord. Vi har listat de bästa smartphonesna från 2020 som du kan köpa nu åt dig. VinnaLäs mer »

Dessa är de bästa gratis molntjänsterna 2020

Det finns många molnlagringstjänster att välja mellan idag: från Dropbox till Box och iCloud. Du kanske inte längre ser skogen för träden. I den här artikeln listar vi fördelar och nackdelar med de bästa 9 gratis molntjänsterna vi hittade. Vilka är de 9 bästa gratis molntjänsterna? iCloud Låda Dropbox Google Drive Microsoft OneDrive Mediafire SpiderOak Mega Stack Läs vidare för alla funktioner och fördelar och nackdelar med dessa 9 gratis molntjänster. I vilket scenariLäs mer »

Beslutsstöd: De 10 bästa bärbara datorerna idag (december 2020)

Om du letar efter en dator där du kan arbeta på allvar på vägen kan du fortfarande inte ignorera den bärbara datorn, trots allt bättre tabletter. Bärbara datorer finns idag i alla former och storlekar, så du måste veta vad du behöver för att göra rätt val. I den här artikeln kan du läsa om de bästa bärbara datorerna för tillfället med en uppdaterad topp 10 och tips om hur du köper bärbara datorer. Topp 10 bästa bärbarLäs mer »

Beslutsstöd: De 10 bästa smartklockorna idag (december 2020)

Planerar du att köpa en smartwatch? Du kan ha tvivel mellan Apple Watch och Samsung Galaxy Watch, men vilken bör du ha? Och så finns det alla de andra märkena som också gör smarta klockor. Val, val. Dags att göra det enklare med detta beslutsstöd, som innehåller de 10 bästa smartklockorna för tillfället, tips för ditt köp och svar på alla dina frågor! Topp 10 bästa sLäs mer »

Beslutsstöd: De 10 bästa routrarna idag (december 2020)

Om du har en internetanslutning har du också en router. En modern router är inte bara hjärtat i ditt hemnätverk utan ger också trådlös täckning i ditt hem. Routern som du får från din internetleverantör är verkligen inte alltid den mest idealiska enheten i det trådlösa fältet. Vad ska du vara uppmärksam på om du vill köpa en ny router? Topp 10 bästa rouLäs mer »

Beslutsguide: dagens 10 bästa e-läsare (december 2020)

Du brukade ta med dig en resväska full av böcker på semester. Nuförtiden behöver du inte längre dra för att tillbringa en semesterläsning. En e-läsare som väger cirka 200 gram räcker för att bära tusentals böcker och läsa i flera veckor med en batteriladdning. Vad behöver du veta om e-läsare? Topp 10 bästa roLäs mer »

De 12 bästa minidatorerna just nu

Hejdå stor grå garderob! Du behöver verkligen inte längre fylla ditt skrivbord med en enorm dator, allt kan vara mycket mindre. Mini-datorer är dagens datorfodral. Mångsidig, precis som ett vanligt skrivbord, men mycket mer kompakt. Bekvämt om du har begränsat utrymme och perfekt om du tycker att skärmen på en bärbar dator är för liten och uppskattar komforten hos en större bildskärm. Du kan också aLäs mer »

Stremio - Bättre än popcorntid?

Popcorn Time-kraften verkar sakta sönder efter hotande handlingar från upphovsrättsorganisationer och filmföretag. Ändå är den uppenbara efterträdaren till denna populära streamingtjänst redo igen: Stremio. Hur bra är detta alternativ? Stremio pris Fri Språk Nederländska OS Windows 7/8/10; Mac OS; Linux Hemsida www.strem.io 7 PoLäs mer »

iPad vs resten: Vilken är den bästa surfplattan?

Tablettgalen har legat bakom oss i några år och nya tabletter släpps mindre ofta. Grovt sett har du fortfarande ett urval av iPads från bland annat Apple och Android-modeller från Samsung. Hur bra är det nuvarande intervallet? Dator! Totalt testar sju populära surfplattor mellan 199 och 529 euro. För nLäs mer »

Dessa är de bästa videoredigeringsprogrammen

Praktiskt taget alla med en smartphone gör regelbundet en film. Det är synd att inte göra någonting med dessa bilder. Med en lämplig videoredigerare kan du snyggt strama samman alla videoklipp och ge resultatet vackra effekter. Frågan är naturligtvis vilken videoredigerare du kommer att arbeta med. Dator!Läs mer »

M4A till MP3 Converter 6.1

Aac-formatet är särskilt populärt på iPod och iTunes. Resten av världen använder fortfarande MP3, men lyckligtvis är filkonverteringar enkla att göra. I iTunes kan du högerklicka på en mp3 och sedan välja att skapa en aac-version. Att konvertera från aac till mp3 är enkelt med M4A till MP3 Converter. Ladda ner dLäs mer »

De 10 bästa Wi-Fi-nätverkssystemen du kan köpa

Inom smartphones har vi till exempel sett mer utveckling än revolution i flera år. Mycket fler förändringar inom WiFi-området i hemmet, med den bredare utbyggnaden av WiFi-nätsystem 2017. Vi tittar på det aktuella läget för det trådlösa nätverket hemma. De flesta masksystem är nu ute från sin linda, så vi letar efter det bästa nätverket på marknaden. Vi dyker först iLäs mer »

Beslutsstöd: de 10 bästa smartphonesna upp till 200 euro

Letar du efter en prisvärd smartphone som är ”bara bra” och som kan hålla i några år? Dator! Totaal hjälper dig gärna och listar de 10 bästa smartphonesna upp till 200 euro. På så sätt kan du göra ett välgrundat val och du är säker på en trevlig, billig telefon. Topp 10 bästa smartphones upp till 200 euro 1. Xiaomi Redmi Note 8Läs mer »

De 9 bästa smarta termostaterna som testats

Det finns inget mer irriterande på vintern att komma hem till ett kallt hus efter en tröttsam dag. Tillverkare av smarta termostater lovar att du alltid kommer att vara varm hemma och samtidigt undvika onödig uppvärmning. Vi har testat nio smarta termostater som du kan styra var som helst tack vare en app. VaLäs mer »

Testat: de 7 bästa ljudsystemen i flera rum

Strömmande ljud har vuxit från en nisch till en massprodukt på ungefär tio år. Innan du behövde en oöverträffad mängd teknisk kunskap: nu kan vem som helst installera och driva ett flerrumssystem. Vi tittar på erbjudanden från de sju största märkena som bygger ljudsystem, som Sonos, Denon och Samsung. Teufel SuLäs mer »

8 billiga allt-i-ett-bläckstråleskrivare testade

Även om vi inte skriver ut mycket längre är det ändå användbart att ha en skrivare hemma. Och helst en som också kan skanna, för den funktionen är också användbar då och då. Ingen vill naturligtvis spendera för mycket, varför vi testade relativt billiga skrivare i två prisklasser. Vad köper du för ett belopp på upp till 100 euro och vad kan du förvänta dig ett steg högre upp på stegen för cirka 150 euro? Vi fick reda på det på Läs mer »

De 5 bästa apparna för att lägga till text till foton

Det finns många appar för att redigera foton, men det finns några specifika appar som låter dig klistra in texter snyggt i dina foton. Vi har listat de fem bästa verktygen. Phonto Om du bara vill klistra in text på ett foto är Phonto väldigt enkelt: tryck på ett foto och skriv in texten. Trots användarvänligheten erbjuder den här gratisappen en enorm mängd möjligheter att göra texten intressant. Förutom användLäs mer »

Beslutsstöd: de 10 bästa smartphonesna upp till 300 euro

En vanlig bra smartphone behöver verkligen inte kosta sex hundra euro. Med högst tre hundra euro i fickan kan du välja mellan alla slags utmärkta enheter. Men vilka sticker ut? Detta är de 10 bästa smartphonesna upp till 300 euro enligt redaktionen för Computer! Totaal. Topp 10 bästa smartphones upp till 300 euro 1. Poco X3Läs mer »

Valguide: dagens 10 bästa tv-apparater (december 2020)

Ska du köpa en ny TV? Om du vet vilka specifikationer, pris och varumärke som är viktiga för dig kan du bestämma vilken du ska köpa. Nedan har vi listat 10 olika TV-apparater som vi tycker är en av de bästa TV-apparaterna för tillfället. Topp 10 bästa tv-apparater 1. LG OLED C9 2. Sony A9G 3. Samsung Q9Läs mer »

Outlook Google Calendar Sync - Synkrona kalendrar

Om du använder både Outlook och Google Kalender är det användbart om du kan synkronisera båda kalendrarna med varandra. Om du redigerar i en kalender uppdateras den andra kalendern omedelbart. Outlook Google Calendar Sync erbjuder möjligheten att synkronisera dina kalendrar. Ett bra alternativ? OutlLäs mer »

De 10 bästa smartphonesna du kan köpa 2016

Tillverkare är ständigt på väg att utveckla nya smartphones. Mellan allt det avancerade våldet är det svårt att avgöra vilken smartphone som passar dig bäst. Läs allt om de bästa smartphonesna för tillfället i den här artikeln och ta reda på om din enhet är bland dem. Det här är de 13 bästa smartphonesna 2020 den 18 december 2020 15:12 Beslutsstöd: de 10 bästa smartphonesna upp till 600 euro 15 december 2020 16:12 Beslutsstöd: de 10 bästa smartphones upp till 300 euro 14 december 2020 16:12 Letar du efter de bästa smartphonesna 2017? Vi samlar dem här! SamLäs mer »

Huawei Mate 20 Lite - Förhandsgranskning av kompis

Mate 20-serien från Huawei tillkännages först i oktober, men Mate 20 Lite har funnits sedan september. Lite-versionen av Huaweis lyxigaste smarttelefonserie kostar cirka 400 euro, är Huawei Mate 20 Lite värt det? Huawei Mate 20 Lite Pris € 399, - Färger Svart, blå, guld OS Android 8.1 (Oreo) Skärm 6,3 tums LCD (2340x1080) Processor 2,2 GHz fyrkärna (Kirin 710) RAM 4 GB Lagring 64 GB (utbyggbart med minneskort) Batteri 3,750 mAh Kamera med 24 och 2 megapixlar dubbelkamera (bak), 24 megapixel (fram) Anslutning 4G (LTE), Bluetooth 4.2, WiFi, GPLäs mer »

BlueStacks - Android på din dator

Du behöver inte nödvändigtvis ha en Android-enhet för att köra en viss Android-app eller ett visst spel. Med BlueStacks installerar du en virtuell Android-maskin på din PC eller Mac. BlueStacks pris Gratis med reklam; $ 2 per månad Språk Nederländska OS Windows Vista / 7/8; OS X Hemsida www.bluestackLäs mer »

De bästa testade 4K-mediaspelarna

Du behöver en lämplig mediaspelare för att spela dina egna 4K-mediefiler. De finns i alla typer av framträdanden. Dator! Totaal samlade åtta allmänt tillgängliga produkter och lade var och en på racket. Vilken 4K mediaspelare gillar du bäst? Nästan alla 4K-tv-apparater har ett 'smart' operativsystem, så att användare kan strömma videor i Ultra HD via appar som Netflix, YouTube och Amazon Prime Video. En nackdel äLäs mer »

Det här är de 14 bästa bärbara apparna

Vi kan inte längre föreställa oss ett datorliv utan bärbara appar. Som ett resultat är vi tillbaka för att snabbt arbeta med ett nytt system: det är inte mer än att kopiera några mappar eller ett USB-minne i det. I den här artikeln visar vi vad våra favoritverktyg är. Bärbara appar Bärbar programvara är faktiskt en ganska generell samlingsbegrepp för alla typer av program och verktyg som inte behöver installeras. Denna programvarLäs mer »

Var lagrar du dina bilder bäst online?

Tar du många foton med din smartphone, en kompakt kamera eller ett system eller en SLR-kamera? Då vill du naturligtvis behålla dessa bilder bra! Att spara en kopia av dina foton online har många fördelar. Först och främst kan du komma åt den när som helst och var som helst, förutsatt att du har en (snabb) internetanslutning. Dessutom Läs mer »

De 15 bästa strömningsapparna för Android och iOS

Vi känner alla de välkända streamingtjänsterna som Netflix, Disney + och Apple TV +, men det finns faktiskt många fler appar som det är möjligt att strömma filmer och serier med. Många av dessa appar stöder Chromecast och AirPlay för att helt enkelt visa bilder på en TV. Dessa är de bästa streamingapparna för Android och iOS. Fler applistoLäs mer »

Antivirus: Detta är det bästa skyddet för din dator

Säkerheten på din dator är fortfarande något du måste ta hänsyn till. Microsoft ökar detta med Windows Defender och Windows Update, men med ransomware, phishing, identitetsstöld och många andra säkerhetsöverträdelser är Windows-säkerhet fortfarande ett problem. Som Windows-användare måste du därför ta ditt ansvar oförändrat. I den här artikeln Läs mer »

Amazon Kindle Paperwhite - Vacker e-läsare med brist

Kindle Paperwhite har varit ett pålitligt namn i flera år och finns nu i den fjärde varianten. Vi har testat Paperwhite 4 (2018), som kan betraktas som standard Kindle, för att ta reda på vad som har uppdaterats. Amazon Kindle Paperwhite Pris € 139,99 (8 GB) Skärmstorlek 6 tum (1072 x 1448 pixlar) Vikt 182 gram Mått 11,6 x 16,7 x 0,8 cm Lagringsutrymme 8 GB eller 32 GB Trådlös 802.11b / g / nLäs mer »

DriverPack - automatisk styrning

Drivrutiner bör uppdateras så snart en ny version finns tillgänglig. Detta gynnar prestanda och förbättrar säkerheten i ditt system. Vi säger det mycket högt, men vi följer inte alltid heller detta. För vem har tid och lust att kontrollera alla drivrutiner för uppdateringar varje dag? Verkligheten är att de flesta datorer inte kör de senaste drivrutinerna. Lyckligtvis Läs mer »

NetSpot - Optimera ditt trådlösa nätverk

Om ditt trådlösa nätverk inte fungerar optimalt, finns det två saker som du omedelbart kan kontrollera: har du ställt in den 'bästa' kanalen och finns det verkligen ingen bättre plats för din trådlösa router? NetSpot kan hjälpa dig i båda fallen: det här verktyget kartlägger inte bara de trådlösa nätverken i ditt område, du kan också utföra en riktig "platsundersökning" med den. NetSpot Språk Läs mer »

Fossil Gen 5 - Wear OS smartwatch är för dyrt

Fossil Gen 5 är den bästa smartklockan med Wear OS-programvara, men det betyder inte att vi rekommenderar den här smarta klockan till alla. Lär dig allt om smartwatch i vår Fossil Gen 5 recension. Fossil Gen 5 Pris € 299, - Färger svart och silver Display 1,28 tum OLED (328 ppi) Storlek 4,4 x 3,8 x 1,2 cm Vikt 48 gram Processor Quadcore (Snapdragon Wear 3100) RAM och lagring 1 GB och 8 GB OS Wear OS Anslutning GPS, wifi, Bluetooth 4.2, NFC Läs mer »

Huawei P20 Lite - Lever över sina medel

Huawei P20 Lite är den billigaste smarttelefonen från P20-serien. Precis som de andra två enheterna ser enheten mycket lyxigt ut, du skulle inte säga att den kostar cirka 300 euro. Är smarttelefonen också värt att köpa? Huawei P20 Lite Pris € 309, - Färgerna svart, blå, guld, rosa OS Android 8.0 (Oreo) SkLäs mer »

Beslutsstöd: de 10 bästa smartphonesna upp till 150 euro

Letar du efter en smutsig billig smartphone för WhatsApp, e-post och sociala medier? Var noga med vilken modell du köper, för en budgettelefon är mycket bättre än den andra. Dator! Totaal sammanför därför de 10 bästa smartphonesna upp till 150 euro. Topp 10 bästa smartphones upp till 150 euro Xiaomi Redmi 8 Xiaomi Redmi 7 3. Nokia 3.4Läs mer »

Dessa är de 15 bästa vpn-tjänsterna

Böter för nedladdning av filmer och serier (som ofta inte är lagligt tillgängliga), införandet av en drakonisk "draglag" och otaliga företag som är angelägna om att veta vad du gör online - det här är alla skäl att ha en bra VPN. ta. Lyckligtvis finns det gott om val: en bra VPN kan hittas för alla syften. Dessa är de Läs mer »

Det här är de 10 bästa högtalarset för din dator

Även om det finns många andra alternativ för att lyssna på musik idag, finns det mycket att säga för en uppsättning anständiga högtalare med datorn. När allt kommer omkring är de inbyggda högtalarna på bärbara datorer sällan så mycket och om en bildskärm redan har inbyggda är de i bästa fall bra för vissa systembrus. Vilka högtalarsatseLäs mer »

Vad är den bästa skivan för din NAS?

Vi gör ingen hemlighet att vi är en stor anhängare av en SSD för varje dator. Men mervärdet av riktigt snabb lagring i din NAS är mycket begränsat för de flesta konsumenter och i stor kapacitet är SSD-lagring dyrt. Så vi letade efter den bästa 4 TB hårddisken för din NAS. I grund och botten är det det riktigt konkurrenskraftiga priset per gigabyte som gör hårddiskar fortfarande så populära. Vi tycker inte atLäs mer »

iPhone X vs XS: vilken är bäst att köpa?

Sedan september kan du köpa tre nya telefoner från Apple, nämligen iPhone XR, XS och XS Max. De två sista modellerna är efterföljaren till iPhone X, som dök upp förra året, XR är den mindre och billigare bror. Om du letar efter Apples flaggskepp kommer du ändå att sluta med iPhone X eller XS. Vilken ska Läs mer »

Xiaomi Poco F2 Pro - Mer för mindre

Chansen är att Poco inte kommer att ringa en klocka. Det är ett relativt okänt undermärke av kinesiska Xiaomi. Poco F2 Pro är en smartphone med toppspecifikationer till ett konkurrenskraftigt pris. Ändå finns det några försiktighetsåtgärder. Xiaomi Poco F2 Pro Pris från € 549, - Färg Grå OS Android 10 (MIUI 11) Skärm 6,7 tum amoled (2400 x 1080) Processor 2,8 GHz octacore (Snapdragon 865) RAM 6 eller 8 GB Lagring 128 eller 256 GB Batteri 4700 mAh Kamera 64, 13, 5 megapixel (bak), 20 megapixel (fram) Anslutning 4G (LTE), Bluetooth 5.0, WiFi, GPS, NFCLäs mer »

Motorola One Action-granskning - redo för åtgärder?

Fånga åtgärden. Det är vad Motorola One Action handlar om. Skryta? Eller kan One Action med rätta kalla sig en "action-smartphone"? I denna recension kan du läsa allt om hans upp- och nedgångar. Motorola One Action Pris 259 euro Färger blå, vit OS Android 9.0 Pie Skärm 6,3 tums LCD (1080 x 2520) Processor Exynos 9609 oktakärnprocessor (2,2 GHz) RAM 4 GB Lagring 128 GB (utbyggbart med minneskort) Batteri 3500 mAh Kamera 12, 16, 5 megapixlar (bak), 12 megapixlar (fram) Anslutning 4G (LTE), Bluetooth 5.0, WiFi, GPLäs mer »

Xiaomi Mi 9T Pro - Beastly kraftfull

En smartphone från den kinesiska Xiaomi har bara diskuterats och nästa är redan tillkännagiven. På samma sätt med denna Xiaomi Mi 9T Pro, som kommer att släppas tillsammans med den vanliga Xiaomi Mi 9T. Låt inte det förvirrande erbjudandet från Xiaomi skrämma dig bort, för den här smarttelefonen är också mycket värt. Xiaomi Mi 9T PLäs mer »

Det bästa av 2017: Bärbara datorer

Hjälp med att köpa din nästa bärbara dator är alltid välkommen. Eftersom varje år släpps många nya modeller så att du snart inte kan se skogen för träden. Även i år testade vi olika modeller. Vi tyckte att dessa var de bästa bärbara datorerna 2017, från billiga till (peppar) dyra. Acer Aspire ES1-533-P1SA Tips: De flesta bärbara datorer i den här översikten finns ofta också i dyrare eller billigare variationer. Var noga med att ha Läs mer »

Equalizer APO med Peace Equalizer - Högre och lägre

I listan över funktioner som vi fortfarande saknar i Windows 10 har modern volymhantering redan diskuterats. Men det är inte allt, en bra equalizer saknas också. Om musiken du spelar på din dator behöver en liten korrigering i låga eller höga toner finns det inget sätt att korrigera det i Windows. Som medLäs mer »

De 10 bästa smarttelefonspelen

Ibland behöver du bara koppla av eller så letar du efter ett sätt att döda lite tid. Till exempel medan du väntar på tåget eller i tandläkarens väntrum. Våra smartphones är den heliga gralen av kortvarig och enkel underhållning. Dessa är de bästa spelen för smartphones. Real Racing 3 Real Racing 3 är ett EA-spel. I detta tävlingLäs mer »

Testat: de 12 bästa mediaspelarna för tillfället

Mediaspelarfunktionen för smarta TV-apparater är vanligtvis mycket begränsad och appar svarar ofta långsamt över tiden. Kort sagt, tillräckligt med anledning att spela strömmar och lokala mediefiler via en extern enhet. Mediaspelare finns nu i alla former och storlekar. Vilken produkt erbjuder de flesta möjligheter till ett attraktivt pris? Vi jämfLäs mer »

De 10 bästa bärbara datorerna du kan köpa 2015

Om du letar efter en ny bärbar dator kommer du snart att befinna dig i en djungel av specifikationer, marknadsföringsslogans och oklara funktioner. Det är därför vi har sammanställt de tio bästa bärbara datorerna du kan köpa 2015 här. Oavsett din budget eller ditt mål, kommer det säkert att finnas något för dig. Den här artiLäs mer »

Spotydl - Konvertera Spotify-spellistor till MP3

Du lyssnar normalt bara på dina spellistor i Spotify med det officiella programmet eller en lämplig app. Vill du spara låtarna lokalt som MP3-filer? Med Spotydl kan du enkelt lagra Spotify-spellistor på din dator. Spotydl 0.9.14 Språk engelska OS - Windows XP - Windows Vista - Windows 7 - Windows 8 Mac OS X 10.7 MaLäs mer »

Modig webbläsare - Oändligt snabbt

Utvecklare av webbläsaren Brave försöker skaka upp världen. Den krombaserade webbläsaren blockerar annonser, spårare och cookies från tredje part som standard, men utmärker sig också när det gäller hastighet. Modig Pris gratis Språk nederländska OS Windows 7, 8, 10 / Android / iOS / Mac OS / Linux Webbplats //brave.com 8 Poäng 8Läs mer »

Samsung Galaxy S10: smartphone blir mer attraktiv för dagen

Om du letar efter en ny avancerad Android-smartphone kan du inte ignorera Samsung Galaxy S10. Vilka är för- och nackdelar och är det bättre än konkurrenterna? Vi får reda på det i denna omfattande Samsung Galaxy S10-recension. Samsung Galaxy S10 Listpris € 899, - Färger Grön, svart, vit, blå OS Android 9.0 (ett gränsLäs mer »

Nvidia GeForce RTX 3070 - Det bästa grafikkortet på 500 €

Efter deras RTX 3080 på 720 euro släpper Nvidia sitt nya mellanklassvideokort, GeForce RTX 3070. Det borde vara ögonblicket för alla som vill spendera högst 5 till 6 hundra euro, och särskilt : alla som har en snabb, högupplöst (1440p) spelmonitor. Du kan läsa om det verkligen är fallet i vår Nvidia GeForce RTX 3070-recension. Nvidia GeLäs mer »

Tio bästa appar för smarta TV-apparater

En smart-TV kan vara oerhört användbar, särskilt när du laddar ner rätt appar och använder dem optimalt på detta sätt. Även om apparna på smarta TV-apparater inte är lika träffade som för andra smarta enheter, är de definitivt något att hålla ett öga på. Det här är de tio bästa apparna för din smart-TV. Många av de appar soLäs mer »

Wireless Network Watcher - Wi (fi), vad, var?

Ibland händer något på din dator eller ditt nätverk, och du börjar plötsligt undra om det kan finnas någon aktiv på det trådlösa nätverket som inte borde vara där. I sådana fall önskar du att du snabbt kan kika vilka enheter som är anslutna till ditt trådlösa nätverk. Lyckligtvis är det helt möjligt med Wireless Network Watcher. Wireless Network WLäs mer »

De 5 bästa gratis flashapparna för Android och iOS

Helgen kommer och polisen har meddelat att de kommer att blinka mycket oftare. Det kan spara mycket pengar om du vet var fartkameror är! Här kan du läsa om de bästa gratis fartkameraprogrammen som kan varna dig för hastighetskameror på vägen. Flitsmeister Många radiostationer rapporterar hastighetskameror baserade på Flitsmeister. Som en aLäs mer »

Shopping på Action - Mycket för lite

En kraftbank för knappt tre euro eller en mikro-USB-laddningskabel för bara sju cent. Frekventa besökare till Action (och andra budgetkämpar) har för länge sedan upphört att bli förvånade över sådana grundläggande priser. Är billigt i det här fallet också dyrt, eller är shopping på Action verkligen värdefullt? Du kan läsa det iLäs mer »

15 användbara offline-appar

När vi använder vår smartphone har vi blivit ganska vana vid att vara online hela tiden. Inte bara det, men fler och fler appar kräver alltid en internetanslutning. Men tänk om du går offline en stund? Lyckligtvis finns det fortfarande gott om offline-appar som du kan njuta av. Medvetet offline Även om det alltid finns en chans att du plötsligt kommer att vara utan internet en dag, oförberedd, är chansen inte så stor idag. Du kan allLäs mer »

Beslutsstöd: de 10 bästa smartphones upp till 400 euro

Vill du spendera mellan 300 och 400 euro på din nya smartphone? För de pengarna får du en bra mellanregistermodell som du kan använda i många år framöver. Vilket är det bästa valet? Det skiljer sig naturligtvis per person och det är därför Computer! Totaal listar de 10 bästa smartphonesna upp till 400 euro. Topp 10 bästLäs mer »

Samsung Galaxy A41 - Praktisk, lätt, prisvärd

Samsung A-smartphonesna är nonsens-enheter. För ett inte för högt pris får du en anständig smartphone från ett pålitligt varumärke. Det gäller även den här Samsung Galaxy A41. Men är det också den bästa smarttelefonen för dig? Samsung Galaxy A41 Pris € 275, - Färg Svart, blåvit OS Android 10 (OneUI 2) Skärm 6,1 tum amoled (2400 x 1080) Processor 2 Ghz octacore (MediaTek Helio P65) RAM 4 GB Lagring 64 GB (utbyggbart med minneskort) Batteri 3500 mAh Kamera 48, 8,5 megapixel (bak), 25 megapixel (fram) Anslutning 4G (LTE), Bluetooth 5.0, WiFi, GPS, NFC StLäs mer »

Testade 8 hanterade växlar för hemmet

En hanterad switch ger dig mer användbara alternativ än en 'dum' switch, så att du får mer kontroll över ditt nätverk. Du kan till exempel arbeta med VLAN, ställa in trafikprioriteringar som VoIP eller buntportar för extra bandbredd - användbart för en NAS. Är ditt nätverk redo för en sådan uppgradering? Vi har vänt åLäs mer »

Fairphone 3 - reparation från nederländsk mark

Fairphone 3 är en mycket speciell smartphone. Det är den enda holländska telefonen, den är gjord med tanke på människor och miljön i åtanke och du kan ta isär den nästan för att byta ut delar. Under de senaste veckorna har vi testat 450 euro-enheten och i denna Fairphone 3-recension kan du läsa våra resultat. Fairphone 3Läs mer »

3 smarta dörrklockor testade

När den smarta dörrklockan först introducerades undrade konsumenter och journalister massor om dess användning. Vi ser nu dessa dörrklockor mer och mer "i naturen". Av erfarenhet kan vi säga att vi inte har missat ett paket eftersom vi har en sådan dörrklocka. Vi testar tre smarta dörrklockor! Det fakLäs mer »

Beslutsstöd: 10 bästa smartphones idag (december 2020)

Din smartphone är en mångsidig enhet: lyssna på musik, ta foton och videor, spela spel, strömma YouTube, WhatsApp, e-post, Instagram, Snapchat ... Och den här listan kan fortsätta länge. Men när du börjar leta efter en ny smartphone hamnar du i en skog med olika enheter. Vi hjälper dig att hitta den bästa smarttelefonen, med dagens bästa smartphones. Topp 10 bäsLäs mer »

JBL Bar Studio - Komprimera allas vän

Vi känner främst JBL från trådlösa Bluetooth-högtalare, men den amerikanska ljudtillverkaren har också varit ett populärt varumärke i världen av hemmaljud i flera år. I det segmentet har JBL något för alla. Vi fick arbeta med den minsta soundbar i sortimentet: JBL Bar Studio. JBL Bar Studio pris € 179, - Anslutning HDMI-ARC, optisk in, hörlursingång, bluetooth Frekvensomfång 60Hz - 20kHz Kraft 30 Watt Vikt 1,4 kg Mått 61,4 x 5,8 x 8,6 cm (B x H x D) Färg Svart Hemsida: www.jbl.nl 8 Betyg 80 Läs mer »

Det här är de bästa Windows 10-apparna

Microsoft Store har inte samma mängd appar som Google Play Store och Apple App Store, men det innehåller ett stort antal användbara appar. Vi väljer de mest användbara appar som inte bör saknas i din Windows 10-miljö, det här är de bästa Windows 10-apparna. Tips 01: Installera appar Du öppnar Microsoft Store via Start-menyn: klicka på Start, skriv Store och klicka på Microsoft Store . Innehållet iLäs mer »

Test: 14 smarta produkter från Action

Efter att fester som Philips, Ikea och Trust redan bidragit till att göra ditt hem 'smart', lanserade Discounter Action också sin egen serie smarthome-produkter i slutet av 2019. Med LSC Smart Connect-sortimentet försöker den ursprungligen nederländska detaljhandelskedjan att erbjuda billiga alternativ för ditt smarta hem. Dags Läs mer »

Recension: De bästa smartphonesna 2018

I år testade vi smartphones på monteringsbandet på redaktionen. Vi såg inte bara vanliga smarttelefonmärken passera förbi på redaktionen, utan också fler och fler kinesiska smartphones. Köpa en smartphone? Dags för en återblick. Vilka är de bästa smartphonesna 2018? En smartphone kan bedömas på många punkter. Du har kameran,Läs mer »

Motorola One Vision: Bästa prisvärda smarttelefonen?

Med 300 euro i fickan kan du köpa många bra Android-smartphones. Motorola hoppas att du väljer One Vision, en enhet med solid hårdvara och långvarig mjukvarusupport. I denna Motorola One Vision-recension får vi reda på om mellansegmentet har en ny kung. Motorola One Vision Pris € 299, - Färger blå och brun OS Android 9.0 (Android Läs mer »

Dell XPS 15 (7590) - Fortfarande utmärkt

Ett nytt år, en ny Dell XPS 15. Detta är Dells avancerade konsumentbärbar dator som de konkurrerar med Apple Macbook Pro om specifikationer och utseende, men för betydligt mindre pengar. Vi kallade tidigare 2018 XPS 15 (9570) Macbook Killer, men tilltalar efterträdaren oss igen? Pris från € 1399, - Processor Intel Core i5-9300H, i7-9750H, i9-9750H, i9-9980HK Skärmstorlek 15,6 ” Skärm 1920x1080p IPS, 3840x2160p IPS Touch, 3840x2160p OLED SSD 512 GB, 1 TB, 2 TB Minne 8 GB, 16 GB, 32 GB Grafikkort Intel UHD 630, GeForce GTX 1650 Anslutningar USB Type-C (Thunderbolt 3), 2x USB Type-A, HDMILäs mer »

25 måste-ha Android-appar

Har du precis köpt din första Android-enhet? Eller känner du redan till systemet men letar du fortfarande efter några gyllene appar? Läs sedan snabbt vilka 25 oumbärliga Android-appar vi har valt åt dig. Vi hoppar över de välkända appar som Twitter, Facebook och Google Maps, som du självklart redan vet. Vad du hitLäs mer »

Det här är de 9 bästa bärbara datorerna från 2016

Mycket datorkraft i ett mindre paket. Även i år testade vi nödvändiga bärbara datorer. Dessa är de bästa bärbara datorerna från 2016. 1 Poäng 10 ASUS ZenBook 3 Bärbara datorer blir fortfarande tunnare och lättare. ASUS har sin tunnaste och lättaste anteckningsbok hittills med den nya ZenBook 3. Vi har testaLäs mer »

2-fack nas-system testade

En nas kan fylla många funktioner i nätverket. Du kan använda den som en reservlösning, för att strömma foton och videor, vara värd för en virtuell maskin eller för att bygga ditt eget moln med världsomspännande tillgång till dina egna dokument. På grund av sitt pris är nas med två skivor den perfekta nybörjarmodellen. Vad erbjuder deLäs mer »

Nas-system testade: Vilken är den bästa NAS?

Molnet har förändrat vårt sätt att säkerhetskopiera, men ändå har det verkligen inte blivit slutet på nas. Tvärtom: behovet av massiv lagringskapacitet i ditt eget nätverk ökar bara. Dessutom erbjuder en nas fortfarande mycket mer funktionalitet än något moln. Du måste bara välja rätt, för valet för en NAS är ofta ett val i flera år. Vi har testat sextoLäs mer »

De 10 bästa mediaspelarna du kan köpa 2016

Den som vill spela upp alla videofiler på en TV kan fortfarande inte ignorera en separat mediaspelare. Filstödet för smarta TV-apparater är otillräckligt för att spela upp video och ljud i bästa kvalitet. Lyckligtvis finns det gott om prisvärda mediaspelare och mini-datorer där ute. Vi testar 10. Många tLäs mer »

Vad är den bästa webbläsaren för Windows 10?

Microsoft missar inte chansen att märka Edge som den bästa webbläsaren för Windows 10. Det skulle vara det snabbaste, säkraste, mest energieffektiva och mycket mer. Men användningsstatistik målar bilden av en webbläsare som inte alls lyckas. Det är galet. För om det verkligen var den bästa webbläsaren för Windows 10, varför används inte Edge mycket mer? Det finns baraLäs mer »

Gratis brandvägg för Windows 10: Evorim FreeFirewall

Microsoft har en brandvägg inbyggd i Windows 10 som standard och det är inget fel på det. Det är först när du installerar ett verktyg som Evorim FreeFirewall som du inser att det faktiskt kan bli mycket bättre och tydligare. Evorim FreeFirewall pris Fri Språk engelsk OS Windows 7 och senare Hemsida www.evorim.cLäs mer »

Vilken smartphone tar de bästa bilderna?

Medan smartphones verkar förnya mycket lite och priset på en toppenhet ibland till och med överstiger tusen euro, är smarttelefontillverkare (och deras marknadsföringsavdelningar) desto mer engagerade i kameran. Om kameran är en avgörande faktor vid köp av din smartphone vill du veta vad den bästa enheten är. Vi kommerLäs mer »

Det bästa grafikkortet för ditt system

Var spelar du som spelare mest som spelare? En surfplatta, smartphone, konsol eller helt enkelt på en traditionell dator? Faller ditt val också på det klassiska skrivbordet? Då behöver du ett bra grafikkort. Vi har valt åt dig vilket grafikkort som är bäst att köpa just nu. Om du ska köpa ett nytt grafikkort, kolla först din budget. I den här Läs mer »

23 masksystem jämfört

Vi genomför nu detta stora WiFi-mesh-test för fjärde året i rad. För fyra år sedan var det ett nischalternativ till den traditionella routern. Vi har nu nått den punkten att om du letar efter bara bra WiFi kan du verkligen inte undvika nätverk. Vi passerade 23 olika WiFi-system genom testet och sökte efter de bästa alternativen för dig. Vi har enLäs mer »

Testade sex automatiska programuppdaterare

Hackare och skadlig kod letar ständigt efter alla typer av säkerhetshål för att få tillgång till ditt system. Du kan förhindra sådana exploateringar med korrigeringar och uppdateringar. Inte alla dina program håller sig uppdaterade. Så kallade 'programuppdaterare' kan hjälpa dig med detta. Vilken av Läs mer »

Vad är det bästa gratis antivirusprogrammet för din Windows-dator?

Windows är det enda operativsystemet som verkligen inte kan klara sig utan antivirus. Irriterande, men det behöver inte kosta dig någonting. Även om du inte vill betala för din dators säkerhet kan du välja mellan flera gratisprogram. Vad är det bästa valet för gratis skydd för din dator? Ända sedan Windows 8 skyddas operativsystemet omedelbart mot virus efter installationen. Tyvärr är WLäs mer »

De bästa nyheterna: viktigare än någonsin

Nyhetsappar är viktigare än någonsin i tider av kris. Vi har listat de mest pålitliga och bästa nyhetsapparna för dig. Alltid praktiskt att ha några av dem redo på din smartphone eller surfplatta. Nu.nl Det är slående att se att många nederländska tidningar sedan början av koronakrisen nu gömmer sina nyheter bakom en betalvägg. Detta gäller oLäs mer »

Samsung Galaxy A71: bästa smarttelefon i mellanklass idag?

Samsungs Galaxy A-serie är mycket populär på grund av dess konkurrenskraftiga förhållande mellan pris och kvalitet. A71 är den dyraste och största modellen, men gör det den till det bästa köpet? Du kan läsa den i denna Samsung Galaxy A71-recension. Samsung Galaxy A71 Listpris € 469, - Färger svart, silver och blått OS Android 10 (OneUI) Skärm 6,7 tum OLED (2400 x 1080) 60Hz Processor 2,2 GHz octacore (Snapdragon 730) RAM 6 GB Lagring 128 GB (utbyggbart) Batteri 4500 mAh Kamera 64, 12, 5 och 5 megapixlar (bak), 32 megapixlar (fram) Anslutning 4G (LTE), Bluetooth 5.0, WiFi 5, NFC, Läs mer »

Samsung Galaxy A51 - Samsungs bästa midranger

Samsung släppte en av de bästa mellanregisterna på den tiden förra året när Samsung Galaxy A50 dök upp på scenen. Förväntningarna för dess efterträdare, Samsung Galaxy A51, är därför höga. Uppfyller smarttelefonen dessa förväntningar? Läs det i vår Samsung Galaxy A51-recension. Samsung Galaxy A51 Listpris från € 269, - OS OS Android 10, OneUI2 Färger vit, rosa, blå Skärm 6,5 tum super amoled (2400 x 1080) Processor 2,3 GHz octacore (Exynos 9611) RAM 4 GB Lagring 128 GB Batteri 4000 mAh Kamera 48, 32 och 12 och 5 megapixlar (bak), 32 megapixlar (fram) Anslutning 4G (LTE), Bluetooth 5Läs mer »

Gratisprogram: Hämta dina produktnycklar med ProduKey

Vill du installera om Windows eller Office eller uppgradera till Windows 8 men kan inte hitta produktnyckeln någonstans? Det lilla programmet ProduKey gräver djupt in i registret för att få nödvändig information. Det förhindrar att du måste köpa en dyr licens för operativsystemet eller kontorspaketet igen om du har tappat bort nyckeln. TrevligtLäs mer »