KATEGORI ARKIV: Nyheter

Vad kan du förvänta dig av den nya Samsung Galaxy S20?

Du kan ställa in klockan där, runt våren kommer de senaste toppenheterna från Samsung att finnas i butikerna. I år gäller det efterträdarna till Samsung Galaxy S10-serien. Nedan hittar du alla rykten om Galaxy S11 eller Samsung Galaxy S20. Galaxy S11 eller Galaxy S20, vad är det nu? Du kan logiskt anta att S10-serien kommer att efterföljas av S11-serien, men allt fler bevis dyker upp att Samsung väljer S20 när den döper den. I resten avLäs mer »

Windows 10 sökfält fungerar inte: så löser du det

I flera timmar har PC-användare haft problem med sökfältet i Windows 10. Sökfunktionen fungerar inte längre och människor ser en grå skärm. Här hittar du lösningen. Sökfältet och startmenyn visas längst ned till vänster på skärmen i Windows 10. Sökfunktionen används för att snabbt starta applikationer och program eller för att öppna filer. Orsaken till felet äLäs mer »

Varför ska du ta bort ES File Explorer från din Android

Filhanteraren ES File Explorer är en av de mest använda explorer-apparna för Android. Om du råkar ha appen på din smartphone, ta bort den omedelbart. Forskning visar att ES File Explorer är sårbar för hackare. Skadliga personer som är i samma nätverk kan utnyttja läckaget och kopiera filer från smarttelefonen (inklusive foton och videor). Det kan ockLäs mer »

Den bästa mjukvaruprogrammet för att testa ditt system

Du har precis installerat ett nytt spel eller en krävande videoredigerare, men det går inte riktigt bra. Finns flaskhalsen i minne, processor, grafikkort eller disk? Jämförelsesverktyg placerar ditt system på testbänken och berättar i detalj hur bra varje komponent presterar. Vi sätter den bästa mjukvaruprogrammet i rampljuset. Termen Läs mer »

Du kan spela dessa spel på distans med dina vänner

COVID-19-viruset är frodigt i Nederländerna och det är viktigt att vi alla håller oss inomhus så mycket som möjligt för att förhindra ytterligare spridning. Allt som sitter inne kan bli ganska tråkigt efter ett tag. Speciellt när du måste sakna vänner och familj som du normalt ser varje vecka eller kanske till och med dagligen. Det är därfLäs mer »

Synology of Qnap: Skillnader och likheter

En nas erbjuder centralt lagringsutrymme i ett nätverk, med fördelen att du kan komma åt de lagrade filerna från vilken enhet som helst. Men möjligheterna slutar inte där (på intet sätt). En modern nas kan till och med ersätta en komplett server. Om du letar efter en nas kan du undra: Synology eller Qnap. I den häLäs mer »

Kommer det att bli en nedladdningsböte från DFW eller inte?

Spotify och Netflix gör det väldigt enkelt att snabbt titta på en film eller lyssna på lite musik idag, och det är helt lagligt. Ändå finns det fortfarande mycket nedladdning, även om lagen är emot det. Rädslan är att "nedladdningsböter" till och med kommer att delas ut snart. Dutch Filmworks (DFW) försöker få detta att hända. Kan vi verkligeLäs mer »

Vad förändrar artikel 13 (memeförbudet) för dig?

Dåliga nyheter för meme-entusiaster: den kontroversiella artikel 13 har godkänts av Europaparlamentet. Webbplatser som Facebook och YouTube blir därmed ansvariga för det innehåll som deras användare placerar på plattformen. Och det har betydande konsekvenser för till och med en enkel gif eller musik under din video. Vad kommLäs mer »

Så här: Återställ raderade Android-filer

Med en enhet som kör Android, till exempel din smartphone eller surfplatta, kan du göra oändliga saker. Från spel till schemaläggning av möten, skicka e-post till inspelningspåminnelser. När en enhet spelar en så stor roll i våra liv och lagrar så mycket information för oss är det naturligtvis viktigt att vi skyddar dessa filer ordentligt. Tyvärr finnsLäs mer »

CCleaner Browser är inte vad det verkar, men är det dåligt?

Med CCleaner kan du enkelt rengöra ditt system. Många av skräpfilerna som går genom den digitala dokumentförstöraren kommer in via internet. En webbläsare med inbyggd CCleaner låter därför som ett logiskt nästa steg. Än... CCleaner-webbläsaren har verkligen användbara funktioner, men innan vi går vidare är det också viktigt att diskutera vad webbläsaren inte är speciellt. Nämligen helt ny pLäs mer »