Stremio - Bättre än popcorntid?

Popcorn Time-kraften verkar sakta sönder efter hotande handlingar från upphovsrättsorganisationer och filmföretag. Ändå är den uppenbara efterträdaren till denna populära streamingtjänst redo igen: Stremio. Hur bra är detta alternativ?

Stremio

pris

Fri

Språk

Nederländska

OS

Windows 7/8/10; Mac OS; Linux

Hemsida

www.strem.io

7 Poäng 70
  • Fördelar
  • Massor av sökalternativ
  • Omfattande katalog
  • Negativa
  • Installera plugin-programmet
  • Ibland kraschar

Nu när (användningen av) Popcorn Time är under ökande tryck kan Stremio räkna med mer och mer uppmärksamhet. Ändå är denna streamingtjänst inte alls en nykomling, för programmet går tillbaka till 2012. Precis som den välkända konkurrenten installerar du Stremio på datorn. Tillverkarna gör versioner tillgängliga för Windows, OS X och Linux. Programmet ber dig att logga in med ett konto, även om det också är möjligt att använda ett gästkonto. Mycket trevligt för dem som föredrar att vara anonyma. Läs också: Du kan lagligt streama filmer utan Popcorn Time.

sökmöjligheter

Stremio har en smart användarmiljö med ett trevligt färgschema. Katalogen är fylld med bilder av filmer och serier. Så snart du klickar på ett ärende visas en kort beskrivning i den högra rutan. Det är trevligt att programmet erbjuder alla möjliga möjligheter att hitta fina titlar. Det finns många genrer tillgängliga och du kan bland annat söka efter skådespelarens namn. Du sorterar också katalogen på olika sätt och programmet erbjuder personliga rekommendationer. Stremios katalog överensstämmer med Popcorn Time. Både nya och gamla titlar är allmänt tillgängliga. Slående är också närvaron av många internationella tv-kanaler.

Ström

När du väl vill spela en film visar Stremio (konstigt nog?) Också några fester som erbjuder titeln mot en avgift. Du måste också installera ett plugin-program som låter dig strömma bilderna från bittorrent-nätverket. Ett lite konstigt tillvägagångssätt, för varför bygger inte Stremio in denna funktion som standard? Vem vet, kanske finns det juridiska skäl bakom detta, för att strömma de flesta torrenter är trots allt olagligt. Bildkvaliteten är också bra, där du enkelt kan aktivera nederländska undertexter. Streaming till en TV är också möjlig, eftersom Stremio stöder användningen av Google Chromecast.

Slutsats

Älskare av filmer och serier kommer utan tvekan att njuta av denna streamingtjänst. Nästan alla kända titlar finns på den. En nackdel är att programmet ibland plötsligt stängs av av oförklarliga skäl. Så snart tillverkarna löser detta problem är Stremio verkligen inte sämre än Popcorn Time.