Så här installerar du Windows 10 Anniversary Update

I början av augusti startade Microsoft lanseringen av Jubileumsuppdateringen av Windows 10. Om du inte har fått den automatiskt ännu kan du enkelt installera den manuellt.

Från och med den 2 augusti har lanseringen av årsdagen uppdateringen startat via den automatiska Windows Update. Denna lansering går gradvis, så uppdateringen kanske inte har visats automatiskt på din Windows 10-dator än. Eller kanske du avbröt Windows Update (omedvetet) via ett program som Destroy Windows Spying eller andra sekretessverktyg. Lyckligtvis kan du enkelt starta det själv. Installationen sker helt enkelt som om den fördes via Windows Update. Läs också: 10 intressanta innovationer i Windows 10 Anniversary Update.

Windows uppdatering

Innan vi manuellt startar uppdateringen kontrollerar vi först i de normala inställningarna om årsdagen uppdateringen är klar. Detta görs av institutionerna för att gå och uppdatera skyddet och välja. Med Windows Update kan du se vad som är klart under Detaljer . Händer eller händer ingenting med Windows Update? Inga problem.

Börja manuellt

Du kan starta uppdateringen manuellt via Microsofts webbplats. Välj Uppdatera nu och en installationsfil öppnas. Denna installationsfil kontrollerar om ditt Windows 10-system kan hantera uppdateringen och startar installationen. Tyvärr tar denna process ett tag. I mitt fall tog det mig mer än en timme.