Din iPhone som en WiFi-hotspot

Naturligtvis skulle vi alla vilja tro att vi kan leva bra utan internet, men faktum är att Internet har blivit en så stor del av våra liv att vi behöver det i nästan allt vi gör. Du märker att när du till exempel måste göra något på din dator och internet är nere. Måste du springa direkt till biblioteket? Lyckligtvis inte, för du kan enkelt ställa in din iPhone som en WiFi-hotspot.

När du ställer in din iPhone som en WiFi-hotspot kan andra enheter (med ett lösenord) ansluta till din iPhone via trådlöst internet och sedan använda enhetens mobilnätverk. Super praktiskt och praktiskt, men det kommer med en varning. När allt kommer omkring är databuntet från din mobilleverantör (förmodligen) inte oändligt, och säkert när du besöker webbplatser som är avsedda för skrivbord kan du enkelt komma igenom ett sådant paket inom en halvtimme. Om du inte verkligen har ett stort paket, rekommenderar vi att du bara använder det här alternativet när du verkligen behöver. I så fall kan detta sätt att ansluta verkligen vara en livräddare.

Ställ in din iPhone som en hotspot

För att ställa in din iPhone som en WiFi-hotspot, navigera till Inställningar på enheten. Direkt i det övre blocket med alternativ ser du knappen Personal Hotspot. När du trycker på detta kan du ange att du vill skapa en personlig hotspot och ange ett lösenord för den. Detta lösenord är nödvändigt för att förhindra att någon som plockar upp den här trådlösa signalen bara ansluter till din iPhone. Allt du behöver göra nu är att söka efter den trådlösa hotspot du just skapade på den enhet du vill använda internet på, ange lösenordet när du blir ombedd och den här enheten kan använda din anslutning direkt.