Klipp ut i YouTube-filmer med Tube Chop

Du kan enkelt dela eller lägga till nästan alla videor på YouTube till ett forum eller din webbplats. Det blir svårare om du bara vill dela en del av en film. I den här artikeln kan du läsa om hur du kan 'klippa ut' och dela ett fragment med Tube Chop.

  • De fem bästa MP3-omvandlarna för YouTube-videor den 8 december 2020 16:12
  • Hur laddar jag ner videor från YouTube 08 september 2020 12:09
  • De 6 bästa YouTube-nedladdarna 01 september 2020 11:09

Steg 1: Dela till YouTube

Det är enkelt att dela en komplett video från YouTube. Du behöver bara en länk. Klicka på Dela under videon som du vill ha länken till och kopiera länken som visas med Ctrl + C. Alternativt kan du starta videon vid en annan tidpunkt än i början. Markera rutan Från och ställ in en tid (minuter: sekunder). Klistra in den visade länken med Ctrl + V i ett e-postmeddelande eller på en webbplats. För att inkludera en video på din webbplats, välj Dela / Bädda in under YouTube-videon . Du får en HTML-kod som du kan använda för att integrera videon.

Steg 2: Förkorta

Om du bara vill dela ett klipp från en film kan du inte göra det via de vanliga YouTube-alternativen. Vi använder Tube Chop för detta. Kopiera länken till YouTube-videon enligt beskrivningen i föregående steg. Surfa till www.tubechop.com, klistra in länken för att ange en YouTube-URL och klicka på hugga den . Du kan se filmen och en tidslinje nedan. Dra startpunkten till önskat klipp och ange var du vill avsluta. Lägg till eventuella kommentarer i inmatningsfältet. Spela ditt klipp några gånger tills du har önskad beskärning. Nöjd? Klicka på Chop it .

Steg 3: Dela via Tube Chop

Nu får du ett YouTube-liknande uppspelningsfönster. För att dela fragmentet via sociala medier kan du välja de välkända ikonerna under Dela video . Du kan också kopiera länken från din webbläsares adressfält. Klicka på webbadressen och kopiera länken med Ctrl + C. För att placera fragmentet på din webbplats visar Tube Chop sin egen integrationskod under Bädda in koden .

Personer som tittar på din video kommer bara att se klippet på Tube Chop. Genom att klicka på den välkända YouTube-logotypen i videon kommer hela klippet att spelas upp via YouTube.