Ladda ner videor med aTube Catcher

Ju svårare Google gör det för att ladda ner videor från YouTube, desto fler verktyg visas för att extrahera strömmande videor från internet. Många videograbbers har en kort livslängd, men aTube Catcher har mer än bevisat sig under tiden.

Möjligheter

Att ladda ner en film och konvertera den till önskat format går snabbt med aTube Catcher. Och det fungerar inte bara med YouTube utan med praktiskt taget alla webbplatser som delar videor. Ladda ner aTube Catcher från www.atube.me. När installationen är klar landar du på instrumentpanelen. Du kan redan se från de stora knapparna att denna programvara kan göra mer än bara ladda ner och konvertera videor. Till exempel är det också möjligt att konvertera sparade videor, konvertera video till mp3, göra skärmvideor, göra videor större eller mindre och spela in ljud.

Ladda ner video

Det är enkelt att ladda ner en video från YouTube. Högerklicka på videon på YouTube och välj Kopiera video-URL . Öppna aTube Catcher och välj Ladda ner video . Klistra in filmens kopierade internetadress i Url- rutan och välj en anpassad utmatningsprofil om så önskas.

Under länken Inställningar kan du justera några fler inställningar. Med Turbo Nedladdning är nedladdningen mycket snabbare, och du kan också ställa in här sparas både den ursprungliga och den konverterade filen.

Spela in

Som vi skrev tidigare: programmet kan göra mer! Bland annat finns två inspelare närvarande. Du kan spela in talad text med Audio Recorder . Det är möjligt att placera bakgrundsbrus från högtalarna under inspelningen. Programmet kan spela in vilket ljud som helst som tas emot av datorns ljudkort.

En andra inspelningsfunktion är Screen Record , med vilken du till exempel kan skapa en instruktionsvideo. Du väljer ett område på skärmen eller ett fönster som du vill fånga. Du kan ange att du också vill spela in ljud så att du kan förklara saker. Med bockar kan du bestämma några saker, till exempel om du vill att muspekaren ska följa och om du vill att markören ska vara synlig. Den inbyggda skärminspelaren fångar upp allt du ser på skärmen, även videochatt, filmer, webbseminarier och onlinemöten.

Fler verktyg för att ladda ner videor från YouTube, även till exempel via din smartphone, finns i den här artikeln.