Streambox öppnar en värld för dig

Internet är perfekt för att titta på filmer och serier. Med alternativ som Netflix och Videoland har du redan en hel del visningsglädje, men erbjudandet är fortfarande något begränsat. Om du vill se allt erbjuder Streambox från Gratisstreamen.nl lösningen.

varning

Nedladdning av upphovsrättsskyddat material är strängt förbjudet och Computertotaal.nl ogillar därför strömmande av olagligt material. Redaktörerna var inte inblandade i skapandet av detta partnerbidrag.

Vad är en Streambox?

Streaming av filmer och serier är inget nytt. Vi känner till det från olika appar och program, som Netflix och Videoland, men också de ökända (och olagliga) alternativen som Popcorn Time. Du kan installera alla dessa program och appar på olika enheter, men har alltid nackdelen att du aldrig har allt inom räckhåll.

Detta skiljer sig från en Streambox. Detta kombinerar olika källor där filmer och serier finns. Dessa samlas alla på ett ställe som du kan komma åt via Streambox. På så sätt kan du enkelt titta på serier och filmer.

Hur fungerar Streambox?

För att använda denna stora film- och seriedatabas behöver du en speciell mediaspelare. Du kan köpa den så kallade Streamboxen på Gratisstreamen.nl för mindre än 130 euro. Redo för framtiden direkt? Sedan köper du en Streambox som också kan strömma i 4K-kvalitet till din TV för ytterligare två dollar.

Gratisstreamen.nl ställer in en variant av Kodi-appen åt dig. Denna app ger dig tillgång till alla filmer och serier. Denna programvara är också mycket enkel. Du kan snabbt söka efter filmen eller serien du vill se, spara den till dina favoriter och strömma i hög kvalitet med blixtens hastighet.

Du skulle tro att det är olagligt att använda Streambox, men det är det inte. Nedladdning och uppladdning av upphovsrättsskyddade filer är för närvarande olagligt i Nederländerna. Eftersom Streambox inte laddar ner eller laddar upp, och därför bara streamar, är det fortfarande lagligt att strömma detta innehåll till din TV.

Installera Streambox

Streambox är mycket lätt att installera. Det är bokstavligen "plug & play". Anslut enheten till din TV med den medföljande HDMI-kabeln, anslut den till WiFi eller en trådbunden internetanslutning, slå på din TV och du är redo att gå!

Ännu fler möjligheter

Förutom att streama filmer och serier kan du också titta på TV via denna mediaspelare. Tack vare en IPTV-anslutning behöver du inte längre en kabel eller skål. Allt handlar om internet. Du har också tillgång till hundratals kanaler från hela världen. Om du vill ta ut det med din TV-leverantör, kommer du snart att betala tiotals euro per månad. På Gratisstreamen.nl är du redo för mindre än tio euro per månad.

Dessutom körs mediaspelaren på Android. Det betyder att du kan installera många fler appar än bara Kodi. Ladda till exempel ner Spotify för att strömma din favoritmusik och bläddra på din Facebook-tidslinje under tiden. Perfekt, eller hur? För att göra det ännu enklare kan du köpa ett speciellt tangentbord.