De 5 bästa gratis flashapparna för Android och iOS

Helgen kommer och polisen har meddelat att de kommer att blinka mycket oftare. Det kan spara mycket pengar om du vet var fartkameror är! Här kan du läsa om de bästa gratis fartkameraprogrammen som kan varna dig för hastighetskameror på vägen.

Flitsmeister

Många radiostationer rapporterar hastighetskameror baserade på Flitsmeister. Som en app på din smartphone varnar appen dig för trafikstockningar, mobila hastighetskameror, fasta hastighetskameror, vägarbeten, stängda körfält, olyckor och till och med närmande ambulanser. Sedan Flitsmeister anlände har antalet flashappar i digitala butiker minskat avsevärt, tillfällighet? Flitsmeister är gratis, om du inte vill se annonser kostar appen 8,99 euro per år.

Ladda ner Flitsmeister för Android och iOS.

ANWB På väg

Med ANWB-appen får du ungefär samma meddelanden som med Flitsmeister, men med lite mer detaljer. Förutom trafikinformation får du också aktuella bränslepriser från mer än 4000 bensinstationer, parkeringsavgifter i mer än 160 städer och du kan spara platsen för din bil. För den här appen måste du först skapa ett ANWB-konto för att spara rutter. Även om det inte finns någon direkt vägledning är det möjligt att kombinera flera rutter.

Ladda ner ANWB Onderweg för Android och iOS.

FlashNav

FlitsNav-appen har ingen inbyggd navigering. Appen är avsedd att hjälpa dig medan du till exempel använder Google Maps som navigering. FlitsNav mäter din hastighet baserat på din GPS-signal och visar trafikinformation för närmaste vägar. Du kan läsa både trafikstockningar och fartkameror från kartan och du kan själv bestämma från vilket avstånd du vill få en rapport framför hastighetskamerorna.

Ladda ner FlitsNav för Android och iOS.

Fartkameror och Traffic Netherlands av Sygic

Förutom en blixtdetektor fungerar Sygic-appen också som en hastighetsmonitor och instrumentkamera. Dessutom kan du spara tidigare rutter och ständigt se maximal hastighet. Tyvärr måste du betala för ett antal funktioner; ett års prenumeration kostar 4,99, medan du kan använda Flitsers en Verkeer Nederland under en livstid för 10,99.

Ladda ner fotokameror och trafik Nederländerna för Android och iOS.

Waze

Waze-appen är kanske den bäst utformade av alla. När du bara har ställt in din hem- och arbetsadress kan du lämna omedelbart så ser du hastighetskamerorna på din rutt. Du kan också planera och spara rutter så att du inte behöver ange adressen igen när du lämnar. Om du loggar in med ditt Facebook-konto kan du också länka dina Facebook-händelser till Waze, vilket automatiskt ger dig vägledning på dagen för evenemanget.

Ladda ner Waze för Android och iOS.