Så här slår du samman PDF-filer

Skannade dokument som separata PDF-filer? Eller behöver du samla PDF-rapporter? PDF-filer är användbara, men tyvärr kan du inte bara klistra in dem efter varandra. Med dessa tre tips får du det gjort.

PDFMerge

Med PDFMerge kan du slå samman PDF-filer online utan att behöva registreras eller installeras. Redigering av filer upp till 15 MB är gratis, men du får möjlighet att göra en donation. Du har också möjlighet att ladda ner programmet så att du även kan redigera filer offline.

Fördelen med PDFMerge är att du kan slå ihop så många filer du vill. Dessutom är olika filkombinationer möjliga, till exempel Word, Excel, PDF och till och med HTML. Ladda bara upp dina filer och tryck på Slå samman för att slå samman filen.

PDFMerge är ett enkelt och gratis sätt att slå samman PDF-filer.

Adobe Acrobat

Med Adobe Acrobat kan du slå samman PDF-filer från olika källor till en fil. En stor fördel med Adobe Acrobat är att du bestämmer var du ska infoga vilken sida. Sidorna kan klippas loss, flyttas och sedan slås ihop. Dra och släpp bara dina filer för att skapa den sammanslagna filen. Så du kan arbeta mycket mer detaljerat med Adobe Acrobat än med onlinevarianter. Men du betalar mycket för detta. Du betalar redan 195,75 euro för standardvarianten.

Adobe Acrobat är ett mycket komplett program, men det kommer också med en prislapp.

PDFsamenvoegen.be

Vill du särskilt snabbt och enkelt slå samman två PDF-filer? Då är PDFsamenvoegen.be förmodligen ett bra alternativ. Du kan slå samman filer mycket snabbt utan att ladda ner, installera eller registrera. En stor nackdel är att du bara kan ladda upp två filer. På PDFdraaien.be kan du också enkelt rotera PDF-filerna, vilket är användbart för felaktigt skannade dokument. Metoden är densamma som med PDFMerge, helt enkelt ladda upp och tryck på 'slå samman'.

Läs här hur du enkelt redigerar PDF-filer