Skicka ett e-kort? Du hittar lämpliga digitala gratulationskort på dessa webbplatser

Card World och Card House var en gång kända platser för att skicka elektroniska kort eller e-kort. Dessa webbplatser har dock slås samman till stora webbplatser som faktiskt säljer fysiska kort. Dator! Totaal letar efter dig där det fortfarande finns ett trevligt e-kort att skicka.

Bumerang

Alla känner till dem, de fria biljetterna som du ofta kan hitta i korridoren på puben eller skolan. De är Boomerang-kort, kreativa satsningar som ofta sponsras av företag. Det är dock okej, för de smarta killarna på Boomerang vet hur man packar meddelandet i ett så roligt eller charmigt kort att du gillar att ta några med det. Du behöver inte bara göra det fysiskt, du kan också göra det digitalt.

På Boomerang-webbplatsen, en av de få nederländska webbplatserna som skickar digitala kartor, hittar du en kustlinje och en mängd nya kartor som du kan skicka via sociala medier eller e-post. Du kan till och med välja mellan kort som du nu hittar "i racket" eller kort per livsmoment eller känsla.

Det är gratis att skicka ett e-kort via Boomerang och du sätter ihop det snabbt, för det finns inte mycket val. Du behöver inte: förutom avsändarens och mottagarens namn och e-postadress behöver du bara ange ett meddelande. Skulle kortets "framsida" inte redan tala volymer.

Amerikanska hälsningar

Låt inte namnet avskräcka dig, lyckligtvis finns elektroniska kartor tillgängliga över hela världen och det finns inga gränser här. Det finns dock en gräns som kan skjuta upp dig vid American Greetings, eftersom tjänsten kostar 18 euro för ett helt år. För detta får du välja ett stort urval av e-kort som uppdateras regelbundet.

Till skillnad från Boomerang erbjuder AmericanGreetings få smartkort och är ganska mer klassiskt. Det finns några tecknade kort inkluderade, men vad AmericanGreetings huvudsakligen behöver göra är vad extra kan göras. Det finns kort med musik som kan anpassas till någons namn och orsaken till kortet, men också grafikkort och möjligheten att lägga till ett presentkort.

Kanske inte den mest vänliga presenten, för med ett e-kort med ett presentkort verkar det som en sista minuten-tanke, men om någon är på andra sidan världen är en sådan överraskning inte så dålig.

Bålskål

Medan många webbplatser för att skicka e-kort är ganska gammaldags, har Punchbowl ett något mer modernt utseende. Denna webbplats gör att det ser ut som om du skickar ett fysiskt kort, eftersom ett digitalt kuvert verkligen läggs runt det digitala kortet. Du kan till och med välja vilken text som ska visas på kuvertet och hur stämpeln ska se ut.

Du kan välja mellan ett bra urval av biljetter: inte för många och inte för få. Dessutom kan du också välja att lägga till ett presentkort till din önskan. Det måste vara Amazon-presentkort.

Du har tillräckligt med utrymme att skriva på kortets insida och du kan välja mellan olika färger, teckensnitt och teckensnittsstorlekar. Ett konto är inte nödvändigt när du skickar ett e-kort, så du kan snabbt skicka ett kort utan för mycket krångel.

Fel kort

Felkort kan jämföras bra med Boomerang när det gäller installation. Räckvidden är tydlig och med en stor blinkning och du kan inte välja alla slags saker. Du anger ditt namn och din e-postadress, mottagarens och du kan skriva ett meddelande, men du kan inte välja teckensnitt eller teckensnittsfärg.

Det som är så trevligt med felkort är designen och det faktum att de spelar en stor roll i aktuella frågor. Inte lämpligt för alla mottagare, men om någon gillar kul eller de mörkare sakerna i livet, kommer de förmodligen vara lyckligare med ett felkort än med den överdrivna perfektion som vissa andra kort har.

Du behöver inte betala för ditt felkort eller skapa ett konto, så om du verkligen är elak kan du också ange ett annat namn för att göra narr av någon. Men i dessa tider när så mycket redan kommer, håll det lite trevligt, eller hur?