Så här kör du Popcorn Time i din webbläsare

Streamingtjänsten Popcorn Time är tillbaka och kan nu även användas från webbläsaren för att titta på filmer och serier. Här förklarar vi hur man gör detta. Obs! Att använda tjänsten anses vara mycket olagligt och är därför helt på egen risk.

Popcorn Time är ett nedladdningsprogram med vilket du olagligt kan strömma serier och filmer via BitTorrent. Det betyder att du kan börja titta på dem direkt, istället för att vänta på nedladdningen. Läs också: Hur farligt är det att använda Popcorn Time?

Popcorn Time togs tidigare offline på grund av den olagliga typen av streamingtjänsten, men nu har en ny version dykt upp som inte kräver att en klient ska installeras. Det är nu möjligt att strömma direkt från din webbläsare. Detta har gjort det mycket svårare att ta bort Popcorn Time från internet igen, för nu kan vem som helst lägga tjänsten på en webbplats.

Installera Torrents Time

För att kunna använda Popcorn Time måste du installera Torrents Time, ett webbläsarprogram för Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox och Safari. När detta plugin-program har installerats kan du strömma innehållet från vilken webbplats som helst som kör tjänsten genom att klicka på torrenten. Filmen eller avsnittet i en serie laddas sedan ner och spelas samtidigt i din webbläsare i en videospelare som ingår i plugin-programmet. Det är också möjligt att se innehållet via Chromecast, AirPlay och DLNA på din stora TV-skärm.

Plugin-programmet Torrents Time erbjuder ett inbyggt VPN så att du kan strömma och ladda ner anonymt via en säker anslutning. Om du använder en sådan olaglig tjänst rekommenderas att du alltid använder en VPN så att din IP-adress inte kan spåras. Om du laddar ner eller distribuerar mycket olagligt innehåll kan det finnas allvarliga påföljder. Användningen av sådana olagliga tjänster sker därför helt på egen risk.