De 5 bästa apparna för att lägga till text till foton

Det finns många appar för att redigera foton, men det finns några specifika appar som låter dig klistra in texter snyggt i dina foton. Vi har listat de fem bästa verktygen.

Phonto

Om du bara vill klistra in text på ett foto är Phonto väldigt enkelt: tryck på ett foto och skriv in texten. Trots användarvänligheten erbjuder den här gratisappen en enorm mängd möjligheter att göra texten intressant. Förutom användningen av en stor mängd teckensnitt och möjligheten att lägga till egna teckensnitt kan du placera texten mycket exakt med kontroll- och plus- och minusknappar. Läs också: 5 appar för att ta bättre bilder med din iPhone.

Menyerna för att justera färger och stilar erbjuder en överraskande mängd inställningar och alternativ, till exempel alternativ för att justera färger, lägga till och redigera skuggor, redigera konturens bokstav och till och med ställa in ledning och avstånd. Du kan till och med sätta bokstäverna i en kurva och på olika sätt att understryka texten.

Handla om

Vem gillar brickvisdom och använder huvudsakligen Facebook för att ge dina vänner kloka livslektioner. Genom att använda de vackra teckensnitten på ett enkelt foto får du snabbt något speciellt. Det fria erbjudandet är väldigt anständigt: om du vill titta längre finns det en hel del extra teckensnitt att ladda ner via ett köp i appen, med enstaka erbjudande.

Jogghjulet med redigeringsfunktioner är karakteristiskt för Over. Ta fram skivan genom att knacka på den gula triangeln, vrid på ratten för rätt funktion och välj objekt för att redigera fotot, lägga till text eller bilder eller dela resultatet. Via Edit kan du fortfarande finjustera texterna med alternativ för färg, storlek och justering.

PicLab

Du kan använda PicLab för att redigera dina foton och lägga till filter och klistermärken. Att lägga till texter är också enkelt med inställningar för färger, skuggor och justering. Du kan använda olika textlager så att du fortfarande kan glida, rotera och ändra innehållet i textramarna.

Varje foto i PicLab innehåller vattenstämpeln "Made with PicLab". Med ett köp i appen kan du ta bort det. Den fria mängden innehåll är tillräcklig, men appen har också möjlighet att låsa upp alla teckensnitt och filter med ett köp i appen.

Pixlr Express

Pixlr Express är också en app som du normalt använder för att redigera foton. Via knapptypen lägger du till texter. Menyn för teckensnittsalternativ är rörig och svår att läsa. Varje kategori kan laddas ner för att göra en genre med olika teckensnitt tillgängliga. När du förstår hur det fungerar kan du uppnå fantastiska resultat.

Rhonna Collage

Rhonna Collage har två huvudfunktioner: att skapa speciella ramar och att forma texter. Välj en typ av ram, till exempel en enkel cirkel och placera ett foto eller till och med en video i den. Med textfunktionen kan du placera text på konturen av ett objekt i ditt foto, till exempel text som sveper runt en fotboll.