Det är så du hittar de bästa Whatsapp-klistermärkena

WhatsApp erbjuder möjligheten att skicka klistermärken, med vilka du kan ge dina konversationer lite extra färg ovanpå utbudet av GIF och emoticons. Var kan du hitta de bästa klistermärkena? Vi ger några tips.

Ännu inte bekant med klistermärken i Whatsapp? Läs sedan den här artikeln, som förklarar inte bara hur man laddar ner och använder klistermärken utan också hur man gör dem själv.

I Whatsapp erbjuds mer än tio klistermärken som standard, som du kan ladda ner omedelbart, men om du vill ha fler klistermärken behöver du separata appar. Du laddar ner dessa appar från Google Play Store eller Apple Store på din mobil eller surfplatta och sedan kan du importera klistermärken till Whatsapp i applikationerna. Det gör inte ont att göra ett val: det finns många klisterappar och många av dem kräver att du går igenom reklam innan du kan importera klistermärkena. Även om detta blir nervöst behöver du bara gå igenom denna process en gång. När klistermärkena har importerats till Whatsapp behöver du inte längre appen och kan säkert radera den.

De flesta klistermärkesappar finns bara i Google Play Butik. Apple har fått bort många klisterappar från App Store eftersom de skulle bryta mot villkoren. Klisterappar är till exempel för lika och har liknande innehåll och funktioner.

1. WAStickerApps - Spelklistermärken

I detta temapaket hittar du klistermärken relaterade till populära spel. Tänk Super Mario, Angry Birds, FIFA, PUBG och mycket mer. Klistermärkena är specialdesignade av appbyggarna och är därför inte officiellt licensierade bilder, men det borde inte förstöra det roliga.

2.10 Klistermärkepaket för Whatsapp

Ett klistermärkepaket som särskilt barn kommer att falla för är 10 klisterpaket för Whatsapp. Med dessa klistermärken får du tillgång till många barnvänliga djur, som kaniner, fåglar, hundar, pingviner, isbjörnar och även en enhörning. Om du söker noggrant hittar du till och med en klistermärke som råder dig att använda Telegram, motsvarande Whatsapp. Det borde inte bli någon överraskning att utvecklarna av 10 Sticker Packs också gjorde Telegram.

I appen trycker du på de klistermärken du vill ha med fingret och sedan på den gröna knappen Lägg till i Whatsapp . Sedan skickas de snyggt till Whatsapp.

3. Julklistermärken för WhatsApp

För vissa kan inte jul komma snart nog. Om du vill vara där tidigt i år kan du redan ladda ner ett paket (även för iOS) med julklistermärken. Gåvor, jultomten, renar, julgranar, du kan inte föreställa dig det så galet eller så hittar du dem i detta paket.

Andra helgdagar har också tänkt på, inklusive Halloween och Thanksgiving, och klistermärken för att fira nyårsafton ingår också i paketet.

4. Klistermärken för WhatsApp (Emojis)

Om du inte kan få nog av de många emojierna bör du definitivt ladda ner det här paketet. Alla uttryckssymboler du behöver finns i den här appen. Du kommer att känna igen många gula ansikten och några är inte mer än större versioner av befintliga emojis, men till skillnad från uttryckssymboler kommer du inte lätt att sakna en klistermärke.

5. Sticker Maker

Vill du hellre skapa en klistermärke själv? Sök efter de bästa bilderna av dig själv och kom igång med denna Sticker maker-app. Välj format (runt eller kvadrat) och välj ett foto på din smartphone. Du kan skapa dina egna klistermärken på ett ögonblick.