Spåra din partner eller ditt barn var som helst med GPS tracking pro

En GPS-spårningsapp kan vara mycket användbar för att spåra ditt barn. Det finns flera appar du kan använda för att spåra någon, inklusive GPS tracking Pro. Vi förklarar hur appen fungerar.

ladda ner och installera

GPS tracking pro kan laddas ner gratis till din Android-smartphone. Du installerar appen och ger dig själv ett namn som senare kommer att synas i appen på GPS-kartan. Du kan nu bjuda in andra, till exempel ditt barn eller en vän, att gå med i gruppkontot.

Alla som deltar är synliga om de har sin GPS på på sin smartphone. Du kan skapa flera grupper, till exempel med vänner du reser med eller med kollegor på jobbet.

Spåra alltid barn

Så småningom känns samhället mindre säkert. Med GPS tracking pro kan du därför alltid och överallt hålla koll på var dina barn är. Du installerar sedan den här kostnadsfria appen på dina barns smartphone eller surfplatta och slår på GPS. Du bjuder in dem att gå med i gruppen och acceptera inbjudan.

När du har skapat ett konto för dina barn kan du alltid hitta dem på kartan som visas i GPS tracking pro. De behöver inte ens veta att du kan göra detta som förälder, men som förälder kan det ge sinnesfrid när du ser att ditt barn har kommit hem säkert efter skolan.

Nödsamtal

Det praktiska med GPS tracking pro är att dina barn kan ringa ett nödsamtal om något är fel. Det finns en nödknapp i appen som skickar ett meddelande till alla anslutna medlemmar när en person trycker på den. Om ditt barn inte känner sig trygg kan han eller hon trycka på knappen och du som förälder får ett nödmeddelande på din smartphone. Du kan sedan spåra var ditt barn är, ringa polisen och snabbt gå till relevant plats själv.

GPS Tracker Pro

Om du letar efter en spårningsapp för din iPhone kan du ge FollowMee GPS Location Tracker ett försök. Installera appen på den enhet du vill spåra och logga in på followmee.com för att se var enheten är. Denna app gör det möjligt att spåra familjemedlemmar, företagstelefoner eller till och med anställda.