De fem bästa MP3-omvandlarna för YouTube-videor

Ibland stöter du på en låt på YouTube som du föredrar att spela hela dagen. Nackdelen är att du måste hålla YouTube öppet i webbläsaren varje gång för att spela låten. Det vore bekvämare att ladda ner låten från YouTube. Vi förklarar detta på grundval av de fem bästa mp3-omvandlarna.

YTMP3.CC

Detta är en av de enklaste webbplatserna för MP3-omvandlare just nu. Ibland har du program eller webbplats som försöker överväldiga dig med alternativ och möjligheter, men YTMP3.CC håller det enkelt och håller bara på att ladda ner och konvertera YouTube-videor.

Och det fungerar också förvånansvärt enkelt. Om du tittar på eller lyssnar på en video och vill göra den tillgänglig offline, behöver du bara kopiera webbadressen till omvandlaren så är du klar. Ge webbplatsen en stund att överföra saker, men då har det redan hänt.

Så om du letar efter något enkelt så gör bara jobbet och du inte vill oroa dig för någonting, kolla webbplatsen för YTMP3.

Converto

Om du vill ha fler alternativ, överväga Converto. Återigen, allt du behöver göra är att kopiera webbadressen i fältet på webbplatsen och låta MP3-omvandlaren göra jobbet. Du kan välja mellan både MP3 och MP4 och kan därför också skapa en offline videofil.

En annan bra sak med Converto är att du inte blir överbelastad med annonser och annonser, vilket också gör upplevelsen smärtfri. Om du letar efter MP3-omvandlare som inte kräver ett program att ladda ner och som du kan använda både MP3 och MP4, är Converto den webbplats du letar efter.

ClipGrab

Vill du hellre använda ett program på din dator? Tänk sedan på ClipGrab. Detta program saknar alla typer av besvärliga funktioner och gör vad det ska göra. Om du laddar ner MP3-omvandlaren, glöm inte att avbryta den medföljande installationen av Opera-webbläsarna. Så var uppmärksam på små lådor med en sådan bock i.

Om du har ClipGrab installerat föreslår MP3-omvandlaren nu att du konverterar en video till MP3 när du lägger till en lämplig länk till ditt urklipp. Du kan också lägga till en länk i programfältet. Efter det är allt du behöver göra att bekräfta att du vill göra den till en MP3-fil, men då är allt ordnat.

Det fantastiska med det här programmet är att du kan söka i sökfältet efter videor som du kanske tycker är intressanta. Om du stöter på en video som du vill behöver du inte kopiera webbadressen längre.

Alla videokonverterare

Även om det inte är det dagliga jobbet för någon videoomvandlare, kan du också konvertera YouTube-videor med den inbyggda MP3-omvandlaren. Denna fria programvara är ganska omfattande; faktiskt så omfattande att du undrar varför du inte betalade en cent för det.

Du kan ladda ner videor från webbplatser som YouTube, Facebook, Dailymotion och många fler och kan till och med rippa videor från skivor - om du fortfarande har en enhet i den bärbara datorn eller datorn. Sedan kan du konvertera dem till olika format inklusive MP3. Och om du vill kan du till och med lägga till filter eller effekter.

Observera att programmet levereras med adware. Se till att du inte laddar ner mer än du faktiskt behöver.

aTube Catcher

Det sista programmet på den här listan är aTube Catcher, en av de mest omfattande MP3-omvandlarna. Detta program är fullt av funktioner som du kanske inte alla behöver. Precis som med vilken som helst videoomvandlare kan du konvertera videor till MP3 såväl som till alla andra video- och ljudformat. Och listan över format är ganska imponerande.

Denna programvara levereras också med programvara som du förmodligen inte behöver, så se till att du inte installerar de extra programmen när du inte behöver.

Nya användare av sådan programvara kommer att känna sig mycket hemma eftersom gränssnittet är tillgängligt. På nolltid lägger du till webbadresser till programmet, välj format och se vad resultatet blir.

Nedladdning: vad är tillåtet och vad är inte tillåtet?

Det är ursprungligen inte avsett att konvertera YouTube-videor till MP3, men det betyder inte att det är olagligt. Det finns dock olika regler att ta hänsyn till. Om du vill läsa mer om reglerna för nedladdning av filmer, serier och musik kan du läsa den här artikeln.